Skip to main content
Hem » Astma, Allergi & Eksem » 3 tips för din hud
Astma allergi och atopiskt eksem

3 tips för din hud

I samarbete med: Eucerin
Foto: Unsplash
I samarbete med: Eucerin
Foto: Unsplash

1

Nu är våren här och solen med den.

Eucerin Kids Sun är pålitliga solskydd som lugnar och skyddar barns känsliga hud och minskar risken för hudskador. De har kliniskt och dermatologiskt visat sig vara lämplig för barns känsliga hud och för barn med atopisk hud.

Eucerin Sun Spray Sensitive Protect SPF 50+ är även lämplig för den atopiska huden.

Tre tips inför sommaren

Smörj två gånger! Det är viktigt att använda tillräcklig mängd solskydd för att produkten ska uppnå optimalt skydd. En bra tumregel kan vara att alltid applicera solskyddet i två omgångar med ca 30 minuters mellanrum före solexponering.

Återapplicera ofta! Efter bad och handdukstorkning bör solskyddet appliceras igen för att hålla huden skyddad.

Huvud, axlar, knä och tå… Samt händer, fötter, öron och hals är lätta att glömma bort. En ramsa kan göra appliceringen roligare!

2

3

Eucerin Aquaphor SOOTHING SKIN BALM  – effektiv SOS-vård för torr och sprucken hud. 

Aquaphor SOOTHING SKIN BALM är en av Eucerins mest omtyckta och använda produkter. Aquaphor lugnar, återfuktar och stödjer förnyelseprocessen hos skadad hud, oavsett om man har spruckna hälar, torra nagelband eller skavsår. Aquaphor passar hela familjen och kan användas på allt från den känsliga babyhuden till de vuxnas torra händer och fötter. Dessutom skyddar vattenfria Aquaphor huden mot tuffa väderförhållanden som kyla och vind.

Aquaphor är en riktig universalprodukt som har många olika användningsområden. Den hjälper inte bara till att återställa mycket torr, sprucken och irriterad hud, den lugnar och återfuktar dessutom huden, säger Dr Alexander W. Filbury, forskare på Eucerin.

Next article