• Rosanna Thun och Linnea Taube, grundarna till AVA stories. Foto: Linda Lustig
  Intimhälsa
  Fler kvinnor ska njuta och äga sin sexualitet
  – Vår drivkraft är att alla kvinnor på ett lättsamt, roligt och ”nytt” sätt ska kunna utforska sig själv och sin sexualitet, därför har vi skapat erotik i ljudformat, säger grundarna av AVA stories Rosanna Thun och Linnea Taube.
  Intimhälsa
  Allt fler frivilligt ensamstående väljer att skaffa barn genom könscellsdonation
  Samhällets norm har länge varit att ett barn ska ha två föräldrar och att det är en mamma och en pappa som gemensamt bildar familj. Samtidigt ökar andelen frivilligt ensamstående som väljer att få barn på egen hand med hjälp av könscellsdonation. Att få barn som ensamstående är varken konstigt eller ovanligt och det är hög tid att samhällets normer anpassas till hur dagens verklighet ser ut.
  Riikka Veltheim, Plastic Surgeon, MD, PhD​​. Foto: Kate Gabor
  Sponsrad
  Intimkirurgi gör verklig skillnad för kvinnors välbefinnande, livskvalitet och hälsa
  Bland kvinnor som genomgått vaginal förlossning kan uttänjd bäckenbottenmuskulatur och sprickor i slidan orsaka urinläckage, begränsa möjligheten till fysisk aktivitet och påverka den sexuella upplevelsen. För andra kvinnor orsakar oregelbundna blygdläppar som hänger ner mycket obehag och irritation i vardagen. För båda dessa grupper kvinnor kan intimkirurgi eliminera besvären och öka livskvaliteten.