Skip to main content
Hem » Intimhälsa » BLANCHEstories erbjuder romance och erotiska noveller som skapar pirr och ger den rätta känslan
Intimhälsa

BLANCHEstories erbjuder romance och erotiska noveller som skapar pirr och ger den rätta känslan

Calm,Female,Resting,Leaned,On,Comfy,Couch,In,Living,Room
Calm,Female,Resting,Leaned,On,Comfy,Couch,In,Living,Room
Bildkälla: Shutterstock

Många kvinnor som gillar ljudböcker uppskattar romance och erotiska noveller. BLANCHEstories är en audioerotisk plattform som erbjuder erotiska ljudböcker i kortformat. BLANCHEstories erbjuder romantiska och erotiska noveller som är skrivna av kvinnor för kvinnor.

– Med BLANCHEstories vill vi bidra med sunda värderingar där sex och romantik är något positivt och fint och ge människor en möjlighet att ta del av sex som det faktiskt bör se ut: en mix av längtan, frigörelse och samtycke, säger Beatrice von Schwerin, som 2019 startade BLANCHEstories tillsammans med Lisa Leuhusen och Catja Löfgren.

Beatrice von Schwerin och
Lisa Leuhusen.
Grundare, BLANCHEstories.
Foto: David Walegren

De tre grundarna har dragit nytta av sin bakgrund i reklambranschen, filmbranschen och TV-industrin när de tillsammans har skapat BLANCHEstories. Tanken är att plattformens kontinuerliga flöde av audioerotiska noveller ska kunna förgylla vardagen och erbjuda en stunds verklighetsflykt, oavsett var man befinner sig.

Skandinaviens första audioerotiska plattform för kvinnor

– I Skandinavien har det hittills saknats en ljudboksplattform som är helt fokuserad på audioerotik för njutning och välmående. Samtidigt är intresset stort. Vi vill därför kunna erbjuda ett kurerat flöde av romantiska och erotiska kortnoveller i tre kategorier: romance, välmående och erotik.

– Tanken är att man ska kunna välja att lyssna på olika typer av noveller beroende på dagsform och vilken känsla man vill uppnå. Gemensamt för alla våra noveller är att de håller en genomgående hög kvalitet och att de förmedlar ett pirr och en lustfylld känsla, säger Lisa Leuhusen.

BLANCHEstories vänder sig till alla kvinnor, men plattformens primära målgrupp är åldersgruppen 25 till 54.

Om vi kan få fler kvinnor att våga ta för sig, att våga säga nej och sluta skämmas för sin kropp så har vi nått vårt långsiktiga mål med BLANCHEstories.

– Vi vill förmedla att sex är så mycket mer än enbart den sexuella akten. Hos oss ska man kunna njuta av korta noveller som tonsatts för att förmedla rätt känsla med hjälp av musik, oavsett om man är på bussen, ute och promenerar eller hemma, säger Lisa Leuhusen.

Next article