Skip to main content
Hem » Vägen till föräldraskap » Dina möjligheter i trygga händer
Sponsrad

Mats Brännström har en lång erfarenhet av arbete inom infertilitet och beskriver vikten av att anpassa varje patients behandling utifrån de förutsättningar som finns hos paret eller kvinnan. Inom våra kliniker Nordic IVF och Stockholm IVF, som ägs av Eugin Sweden, är det viktigt att ligga i framkant vad gäller medicinsk kunskap och teknisk utrustning.
– Det är viktigt att hålla sig uppdaterad inom den internationella forskningsfronten för att kunna applicera nya rön på våra patientgrupper, berättar Mats.

Du som har en längtan efter att bli förälder kan vända dig till oss för utredning och behandling. Hos oss möter du specialister som finns här för att tillsammans med dig skapa största möjliga chans att bli förälder. Känslan av att arbeta med något viktigt och något som har en stor positiv inverkan på människors liv genomsyrar vardagen på våra kliniker.

Mats Brännström

Professor
Verksam inom Stockholm IVF och Nordic IVF

Foto: Elin Bryngelsson Lidestedt

En del av världens största IVF-aktör

Att få vara del av den världsledande IVF-aktören Eugin, med sina 31 kliniker i 9 olika länder, innebär att våra kliniker har tillgång till ett stort internationellt nätverk av kollegor för både stöd och samarbete samt stora möjligheter till forskning och utveckling.

Vi är starkt medicinskt kunniga och med vår ständiga bevakning och utvärdering av ny IVF-teknik i världen, levererar vi behandlingsresultat på hög nivå gällande graviditeter och antal födda barn.

Parallellt med detta är det också ytterst viktigt för oss att patienterna ska känna sig trygga och omhändertagna när de besöker oss. Våra medarbetare på klinikerna berättar att alla patienter som kommer till oss bär på en historia, många har ett ganska tungt lass att bära. För oss är det viktigaste att våra patienter känner trygghet och delaktighet, att vi gör allt som står i vår makt för att hjälpa dem och att de får de bästa förutsättningarna.

Vart finns vi?

Våra kliniker finns i Stockholm (Solna och Hammarby Sjöstad), Göteborg och Malmö.

Behöver man ha remiss för att komma till oss?

Om det gäller behandling via landstinget behövs remiss, men inte om man gör privat behandling.

Vilka behandlingar gör vi?

Vi utför bland annat IVF och insemination, med mannens eller donerade spermier, äggfrys, hormonbehandlingar och även äggdonation.

Hur bokar man tid?

Man kan lägga in sina kontaktuppgifter på våra hemsidor, www.nordicivf.se samt www.stockholmivf.se

OM NORDIC IVF och Stockholm IVF

I juni 2018 blev de svenska klinikerna Nordic IVF och Stockholm IVF uppköpta av spanska Clinica Eugin och bildade därmed koncernen Eugin Sweden AB. Clinica Eugin är en av världens ledande aktörer inom IVF. Sammanslagningen har möjliggjort att klinikerna kan erbjuda ännu bättre förutsättningar och öka möjligheterna för våra patienter att bli föräldrar.

Next article