Skip to main content
Hem » Skelett och leder » Effektiv smärtlindring hemma – rekommenderas av proffs
Sponsrad

Mångsidig laserterapi har kliniskt bevisat att läka sår och vävnadsskador, samt lindra akut och kronisk smärta. Idag används den lättanvända B-Cure Laser redan på smärtkliniker, inom sårvård och nu även i hundratals svenska hem. Apparaten kan också hyras. 

Det har gjorts tusentals kliniska undersökningar om laserterapi. Bland annat i en norsk forskningsöversikt evaluerades resultaten av 22 olika kliniska undersökningar. Översikten visade att laserterapi lindrar smärta vid artros, omedelbart och på lång sikt. Motsvarande kliniska undersökningar har gjorts även om akut- och kronisk smärta, sår, inflammationer, TMD, sportskador och fibromyalgi. Även publicerade användarerfarenheter stöder dessa undersökningar. 

Läkare Henrik Christensen i Simrishamn använder B-Cure Laser för sina egna smärtor och rekommenderar det även för andra. 

– Jag har artrossmärtor i båda händerna, och har fått bra smärtlindrande effekt med B-Cure Laser. I min privata läkarpraktik rekommenderar jag mina patienter laser för hemmabruk. 

Eftersom smärtlindring grundar sig på att källan till smärtan läks ska området laserbehandlas i form av en kur. 

Nyttig och förmånlig i hemmabruk 

Företagshälsovårdaren Ulla Kauppinen från Villmanstrand använder B-Cure Laser.

–Laserterapi främjar vävnadens normala funktion och hjälper dess naturliga förnyelseförmåga och läkning. Då jag använt B-Cure laser har jag bevittnat t.ex. betydligt snabbare läkning av sår i munnen och mellan tårna samt betydande lindring av besvärlig led- och giktsmärta. 

B-Cure Lasern lämpar sig som smärtlindring för hela familjen. Trots att priset är några tusen kronor ger lasern cirka 30 000 instruktionsenliga behandlingsgånger utan underhållskostnader. Sålunda är priset för en enskild behandlingsgång endast några öre. 

Värd att prova 

Asta Jonasson, Gnesta: 
– Jag har fibromyalgi och har haft så fruktansvärt ont i hela kroppen att jag suttit i rullstol en längre tid. Värsta smärtan har varit i höften och läkarna har inte kunnat hjälpa mig med att lindra smärtan. Min man såg en annons om B-Cure Laser apparaten och vi bestämde oss för att beställa en apparat. Jag har använt laserapparaten regelbundet och det är helt otroligt hur stor skillnad det är! Jag har blivit av med en stor del av smärtan, jag är full av energi och lycklig. 

Henrik Björses, Västerås:  
– Jag märkte värk i fingrarna första gången för 3,5 år sedan. Först ömmade ett finger och det har blivit värre för varje år även om jag har prövat lindra smärtan på olika sätt. Olika töjningar i fingrar och händer hjälper lite, men fortfarande är det rena pinan att försöka hålla hårt om en hammare eller slå en golfboll. Jag läste i en tidning om B-Cure laserapparat som kunde lindra artrosvärk i fingerlederna. Jag beställde en och det fungerar. Fingerlederna blir mindre ömma och jag kan slå med golfklubban utan att tänka på att det gör ont längre. 

Maylis Bäckman, Örnsköldsvik:  
– Jag har lidit av kronisk nervvärk efter en misslyckad ryggoperation. Värken har påverkat min vardag redan en längre tid. Jag har smärta på hela vänstra sidan av kroppen, för tillfället i vänstra foten. Jag såg en annons om B-Cure laser och bestämde mig för att pröva den. Redan efter två veckors behandling lindrade smärtan så bra, att jag köpte en egen B Cure Laser sport för att underhålla den goda effekten lasern gett.

FAKTA

B-Cure medicinsk laser 808 nm 
Medicinsk laser (LLLT) stimulerar kroppens eget immunförsvar och stärker cellernas förnyelseförmåga. Även kroppens naturliga produktion av enzymer och endorfiner ökar. Lasern höjer naturel produktion av kollagen och elastin, som kroppen behöver för att reparera vävnadsskador. 

Det finns inte risk för överdosering eller kontraindikationer men behandlingen rekommenderas inte som vårdform på områden med cancersvulster, i ögonen och inte heller på magområdet hos gravida. 

Ytterligare användarerfarenheter och undersökningar samt onlineshop: 
halsoteknologi.se
tfn. 0722 241 400 

Next article