Hem » nyheter » Ken Hygiene systems väg till life science-marknaden
Sponsrad

För två år sedan lyfte KEN HYGIENE SYSTEMS blicken mot Life Science marknaden. Idag är den första pharmaautoklaven installerad och håller på att driftsättas på Vecura inom Karolinska Centrum för Cellterapi (KCC) vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Vecura är den största GMP-anläggningen inom offentlig sektor i Sverige och erbjuder expertis inom regulatoriska frågor, renrumsproduktion och kvalitetsanalys, berättar docent Pontus Blomberg, verksamhetschef för KCC.

Förra året vann KEN HYGIENE SYSTEMS en offentlig upphandling i samarbete med den 60 års jubilerande autoklavtillverkaren MATACHANA. Deras nya MPHS-serie har en helt ny design baserad på de standarder och riktlinjer som är mest erkända inom farmaceutisk tillverkning. Ett utomordentligt bra val för Vecuras verksamhet, intygar David Pastor, International Sales Director, Life Science at MATACHANA. 

En helhetslösning för flera branscher

KEN HYGIENE SYSTEMS är en av världens mest innovativa tillverkare av professionella lösningar för rengöring och desinfektion och har kunder på sjukhus, laboratorier, restauranger samt inom läkemedels- och livsmedelsindustrin världen över. Genom vårt unika samarbete med MATACHANA möter vi efterfrågan på att leverera kompletta lösningar inom såväl rengöring och desinfektion som sterilisering, säger Sara Roosvall, VD för KEN HYGIENE SYSTEMS, Sverige.

Med utgångspunkt i FN:s världsmål

Genom högt ställda mål med utgångspunkt i FN:s Världsmål tar såväl KEN HYGIENE SYSTEMS som MATACHANA ansvar för miljön genom hållbar utveckling och tillverkning med fokus på återanvändbara material samt vatten- och energibesparande system.

KEN HYGIENE SYSTEMS erbjuder er en helhetslösning från projektering till installation, driftsättning och validering. För att ytterligare bredda både kompetens och det geografiska läget så samarbetar vår egen serviceorganisation med olika partners, berättar Christer Jörmalm, Service- och Utbildningschef för KEN HYGIENE SYSTEMS, Sverige.

Anna-Lena Zackrisson

Försäljningsansvarig, Life Science Ken Hygiene Systems

Foto: Privat

Välkommen att kontakta Anna-Lena Zackrisson inför ert nästa projekt.
+46 725338844
[email protected]

Nästa artikel