Skip to main content
Hem » Folkhälsa » Ta kontroll över din smärta – B-Cure Laser för effektiv smärtlindring hemma
Sponsrad

Smärta är ett symptom, som kan lindras bland annat genom medicinering eller genom att vila och hoppas på att smärtan går över. Men det finns även andra sätt du kan påverka vävnadsåterhämtningen. B-Cure hemvårdslaser är kliniskt bevisad att lindra ett brett spektrum av smärta och främja läkning av vävnadsskador och inflammation.

Leena Ruonala från Helsingfors drabbades av sitt första diskbråck för tio år sedan helt oväntat på kontoret. 

–Som en person som i grunden alltid varit frisk blev jag förvånad när mina ben inte kunde bära. Efter noggrann undersökning hittades en utbuktning riktad mot ryggmärgen, vilket orsakade fruktansvärd nervsmärta. Dessvärre var denna utbuktning inte den enda då det genom åren, av olika skäl, dykt upp fyra till, säger Leena. 

Konstant och livsbegränsande smärta har försökts tygla med operationer och smärtstillande implantat.

– De har inte hjälpt tillräckligt och jag har under flera års tid fått ta smärtstillande medicin. På grund av smärtan har jag varit vaken om nätterna och varit trött på grund av sömnbristen och medicineringen på dagarna. Orörlighet, en stor mängd medicin och en vansinnig mängd sömnbrist gjorde livet helt absurt. Jag har gått upp minst 20 kg i vikt, vilket har resulterat i andra problem.

Leena läste om B-Cure-Laser och bestämde sig för att först hyra produkten för att testa den. 

– Jag hade läst mycket om teknologin och vågade försiktigt hoppas på hjälp. Känslan var otrolig när den neuropatiska smärtan lindrades upp till anklarna efter att ha behandlat nedre delen av ryggen (vid operationsärret, under utbuktningen) och höftnerverna i några minuter. Numera, istället för ett smärtstillande medel mot anfall, behandlar jag ryggen med en laser, och jag störs inte av svullnad av läkemedel och trötthet. Jag kan också använda lasern för min avancerade CRPS-sjukdom där livskvaliteten har förbättrats dramatiskt.

Läkaren Henrik Christensen i Simrishamn använder också B-Cure Laser för sina egna smärtor och rekommenderar den till andra. 

– Jag har artrossmärtor i båda händerna och har fått bra smärtlindrande effekt med B-Cure Laser. I mitt jobb som läkare rekommenderar jag mina patienter laser för hemmabruk. Detta eftersom smärtlindring grundar sig i att källan till smärtan läker. Därför behandlas området bäst i form av en kur.

B-Cure Lasern fungerar för hela familjen och lindrar för den som kämpar med smärta. Trots att priset är några tusen kronor kan du använda lasern cirka 30 000 gånger om du följer instruktionerna. Detta utan att behöva betala för några underhållskostnader. Därför är priset per enskild behandling endast några öre. Dessutom kan man även hyra lasern. 

B-Cure laser 808 nm 

B-Cure laserterapi ger mjukvävnaden energi som bidrar till cellernas normala funktion. Fotobiomodulerings-processen, som börjar på cellulär nivå, förbättrar cellens regenerativa kapacitet, ökar den naturliga produktionen av kollagen, elastin och endorfiner och accelererar rörelsen av cellulär energi (atp). Blodcirkulationen och ämnesomsättningen förbättras och näringsämnen överförs till cellerna. 

Denna process har studerats kliniskt för att påverka vävnadsförstärkning och initiera återhämtningsprocessen, vare sig det är inflammation, vävnadsskada eller kronisk smärta. Det finns tusentals kliniska studier om laserterapins effekt. De fem dubbelblinda kliniska studier som publicerats av B-Cure laserapparaten behandlar om smärtlindring och sårvård.

Idag används den lättanvända B-Cure Laser redan på smärtkliniker, inom sårvård och nu även i hundratals svenska hem.

Next article