Skip to main content
Hem » Din hud » Vårfin hud med mindre pigmentfläckar och blemmor
Sponsrad

Det svenska klimatet med kallt väder ute och varm torr luft inne kan slita på huden. Med produkter som återställer balansen och motverkar finnar och ojämnheter kan ansiktet bli välmående och få fin lyster igen. 

Företaget Cicameds historia började med jakten på en effektiv produkt för att behandla ärr efter plastikoperationer. Plastikkirurger utvecklade tillsammans med kemister och dermatologer en ärrsalva som skyddar och förbättrar ärrets utseende efter en operation. Produkten visade sig även effektiv mot akneärr. Därefter har Cicamed tagit fram en mängd produkter som motverkar finnar, jämnar ut pigmentfläckar, återfuktar och stärker huden.

Punktbehandla hud som lätt får problem

Inte bara tonåringar får hormonella förändringar i huden. Även vuxna kan få besvär med blemmor, finnar eller akne. Hudproblem kan ha många anledningar, delvis styr arvsanlagen vår hud, delvis påverkar miljö och livsstil. Rengöring är A och O. Välj en mild rengöringsgel som avlägsnar orenheter och förebygger uppkomsten av nya finnar utan att torka ut eller störa hudens naturliga skydd. ASD active cleanser innehåller aktiva ingredienser som salicylsyra som tränger ner och verkar på djupet och aloe vera och vitamin B som återfuktar, lugnar och motverkar irritation. För att punktbehandla finnar och jämna ut eventuella ärr och missfärgningar är ASD 3-1 active spot treatment en gel med effektiva ingredienser som zink, glykolsyra och vitamin A.

Reparera och vårda huden

Konsumenter ställer idag höga krav på hudvårdsprodukter. Därför har Cicameds produkter många funktioner i samma produkt. De inte bara återfuktar, mjukgör och lugnar hud som lätt får problem, utan stärker också hudbarriären och reducerar pigmentfläckar och ojämnheter. ASD active moisturizer är ett exempel på en multifunktionprodukt som bland annat innehåller vitamin niacinamid och retinol som stärker elasticiteten i huden. Krämen innehåller även mynta- och cederolja som motverkar bakterier. 

Svensktillverkat med naturliga ingredienser

Cicameds produkter är i möjligaste mån baserade på naturliga och veganska ingredienser. De är verifierade med dermatologiska tester och tillverkade i Sverige. 

Next article