Skip to main content
Hem » Din hud » Kronisk torr hud och torra slemhinnor – har du provat allt och inte hittat en lösning?
Sponsrad

Dagligen hör det av sig personer till Q for Skin som har det besvärligt med sin torra och kliande hud. Genom sina innovativa, naturliga och högteknologiska hud- och hårvårdsprodukter baserat på forskning av svartvinbärsfröolja och lingon bringar företaget hopp då det annars kan kännas hopplöst.

Näringsbrist i huden är vanligt och leder till problem med torr hud och torra slemhinnor. Många personer med kronisk torr hud har under årens lopp provat många produkter utan att hitta en hållbar och långsiktig lösning. Genom att smörja sig med hudvård som tillför väsentlig näring kan huden återfå sin naturliga förmåga att hålla fukt och bli motståndskraftig. 

Q for Skin är ett svenskt företag som med stöd av finsk forskning om svartvinbärsfröoljans stärkande effekt på hud och slemhinnor utvecklat naturlig egenvård mot kronisk torrhet. Den känsligaste huden är alltid Q for Skins utgångspunkt. Det är därför kunder med torr och skör hud deltar i utvecklingsarbetet. Q for Skin erbjuder naturlig egenvård utan konventionella konserveringsmedel, starka tvätt-tensider, kemikalier, eteriska doftämnen eller parfymämnen.  

Omtanke och trygghet i kundrådgivning 

Det är oerhört viktigt när man har besvärlig hud och torra, sköra slemhinnor att hitta produkter som man vill smörja sig med. Många känner sig osäkra för att man har redan provat allt och inget har fungerat långsiktigt. Därför tycker Q for Skin att det är viktigt med kundrådgivning och möjligheten till tester. Q for Skin utgår från ett holistiskt synsätt eftersom mycket i livet kan påverka hudens välmående och balans. 

Florence Ellinor Nilsson

VD & grundare, Q for Skin

Foto: Privat

–Jag har mött människor som aldrig sover på grund av att huden kliar så fruktansvärt. Människor som har så svåra utslag att det påverkar deras utseende så mycket att de isolerar sig. Man förlorar jobbet och vänner. Kärleksrelationer blir omöjliga och samlivet blir en plåga. Det är inte värdigt, menar Florence Ellinor Nilsson.

Next article