Skip to main content
Hem » Din hud » Kliniskt bevisad effekt mot torr, känslig hud och eksem
Sponsrad

Svensk hudvårdsteknologi som stärker hudens barriärfunktion, ger ett effektivt skydd och återfuktar på djupet.

EVYs skonsamma hudvårdsprodukter baseras på en kliniskt beprövad formula som fördelas över hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan. Den unika formulan absorberas snabbt och bildar ett skyddande membran, täpper inte till porerna och lämnar ingen hinna. Skyddar mot uttorkande och hud-irriterande ämnen, som tex värme, vind, vatten och kemikalier. Återfuktar och hjälper huden att bibehålla fukten. EVYs unika formula skyddar inte bara din hud utan kapslar också in aktiva ingredienser,  för dem längre ner i hudlagret och skyddar dessa mot nerbrytande syre.  När det gäller solfilter blir effekten extra tydlig, eftersom EVYs solskydd är extra hållbara och långvariga. 

Alla EVYs produkter är utvecklade för den allra känsligaste hyn men passar naturligtvis alla hudtyper. Produkterna är alltid dermtologiskt testade och fria från konserveringsmedel, parfym eller annat som kan irritera huden.  Den typen av ingredienser i kombination med påfrestingar från miljö och eventuella solskador kan försvaga huden med tiden och skapa överkänslighet. 

EVY är även lämplig för den som har eksem eller acne. Rekommenderas till solallergiker och solskyddskänsliga.

1. Allt-i-ett ansiktsmousse

Daily Defense Face Mousse är en ansiktsmousse som ger ett högt skydd mot solens UV-strålar samtidigt som den är intensivt återfuktande och har en antiage effekt. Maximalt UVA-skydd och skyddar även mot det skadliga blå HEV-ljuset. Berikad med aktiva ämnen såsom sepicalm och micah.

2. Motverkar soleksem

Daily Tan Activator aktiverar produktionen av hudens melanin, vilket påskyndar, fördjupar och förlänger din solbränna samtidigt som produkten är intensivt vårdande. Kan användas som återfuktande bodylotion varje dag året om. Förbereder och stärker huden för sommarens påfrestningar.

3. Intensiv återfukting

Daily Repair Mousse är en multi-funktionell barriärmousse som är berikad med mjuk-görande, lugnande och fuktbevarande ämnen som bekämpar torr hud utan att lämna en kladdig, fet hinna. Passar allt från torra händer, kropp och ansikte till att vårda svårare hudproblem och eksem. Innehåller 10 % urea, vilket gör den naturligt exfolierande.

Om EVY – En svensk hudvårdsrevolution

Hudvårdsresan börjar i Sverige på 90-talet, när Margrets mamma, Anna Hjartardottir, träffade den svenska kemisten som tagit fram och patenterat den unika hudvårdsmoussen. Anna tog med sig moussen till sitt hemland Island. Isländska fiskare, som dagligen kom i kontakt med saltvatten och fiskens starka magsyror, var en utmärkt testgrupp. Fiskarnas tidigare problem med torra, irriterade och röda händer och hud försvann! Ett resultat som markerade starten på EVYs fantastiska resa. Alla EVYs produkter utvecklas och tillverkas i Sverige.

Next article