Skip to main content
Hem » Din hud » Ge din hud en välbehövlig nystart
Sponsrad

Höst igen och dags att återställa huden i ansiktet inför hösten. Sommaren har varit härlig men sol, värme och badande har i regel gjort sitt för att stressa huden.

Fukt, skydd och vitaminer behövs för att återställa huden och se till att den kommer i balans igen. Finnar, ojämnheter och lite mer tydliga pigmentfläckar kan också ha förstärkts under sommaren.

Cicamed grundades för att leverera verkligt effektiva hudvårdsprodukter. Tillsammans med Proforma Clinic, en av Nordens största plastikkirurgi- och ögonkirurgikliniker. Kirurgerna hade behov av en verkligt effektiv produkt för att behandla ärr efter plastikoperationer. Tillsammans med kemister och dermatologer utvecklade Cicamed tillsammans med Proforma Clinic, en dokumenterat effektiv ärrsalva Cicatrix som sedemera kom att heta Cicamed Scar. Cicamed har arbetat vidare på att bli Ärrens expert, genom att ta fram ytterligare ärr produkter som Cicablock Scar, en ännu mer skyddande ärrsalva, lämpad för sport, bad eller sol, samt Cicamed ASD 3-1 en anti-blemish och ärrgel, expert på Akneärr, finnar och pigmentfläckar.

Aktiva ingredienser gör verklig skillnad för din hud

Cicameds produkter är baserade på hög koncentration aktiva ingredienser, som verkligen gör skillnad på huden, som tex Vitamin C, AHA syror, Niacinamide eller liknande. Aktiva ingredienser som också har en dokumenterad effekt på huden och åstadkommer synliga resultat vid regelbunden användning. Cicamed var tidiga med att lansera naturliga och veganska hudvårdsprodukter redan 2014, då Cicamed Organic Science Serie av Ansiktsprodukter släpptes. Bolagets filosofi är inte att bara följa trender utan snarare att skapa effektiva produkter med utvalda aktiva ingredienser som verkligen tillför mervärde till huden.

Stärk huden inför den kommande vintern

–På hösten är det särskilt viktig att både återställa huden efter sommaren och att stärka huden inför den kommande vintern. Många vill upprätthålla sommarens glow och samtidigt stärka huden inifrån och ut. Cicamed rekommenderar därför näringsrika serum som vårdar huden och kan återställa elasticitet, spänst och naturlig lyster Glow. Serum C för dagen och Serum AHA för natten är en effektiv serumbehandling som passar bra för att återställa och stärka huden säger Cicamed.

Next article