Hem » nyheter » Upptäck Foreo KIWI: En vårstädning för dina porer
Sponsrad

Säg adjö till besvärliga pormaskar som aldrig verkar försvinna. Med FOREO’s banbrytande nyhet, KIWITM, får du den portömmning du alltid velat åstadkomma. Med kraften från blått LED- ljus och precisionen från välkalibrerad vakuumsug-teknologi öppnar KIWITM tilltäppta porer, avlägsnar orenheter och bekämpar finnar samtidigt som den hämmar inflammationer i huden. Det är dags att låta din hud stråla utan bekymmer.

Hur bildas pormaskar?

Vår hud är täckt av porer som enkelt förklarat är små öppningar i huden som ansluter till hårsäckar och svettkörtlar. Smuts, damm och luftföroreningar kan täppa till porerna, liksom talg, fett och döda hudceller. Dessa ansamlingar bildar pormaskar som drabbar de flesta någon gång i livet.

Så blir du av med pormaskar

KIWITM är det snabbaste, säkraste och effektivaste sättet att bli av med pormaskar. Den perfekt kalibrerade vakuumsugen avlägsnar skonsamt men effektivt orenheter som fastnat djupt nere i porerna, samtidigt som det blå LED-ljuset dödar kvarvarande bakterier för att hämma och förebygga mot finnar och inflammationer i huden.

Därför är KIWI speciell

  • Avlägsnar pormaskar: KIWITM är utrustad med en vakuumsug som skonsamt extraherar både vita och svarta pormaskar, smuts och andra orenheter från djupet av porerna, vilket resulterar i en renare, friskare och klarare hud.
  • Motverkar inflammation och finnar: Tack vare blått LED-ljus med en våglängd på 415nm elimineras kvarvarande bakterier både på huden och i enheten. Detta bidrar till att hämma och förebygga uppkomsten av akne och inflammationer i huden.
  • Minskar porstorleken: Förstorade porer töms för att återgå till sin normala storlek, vilket ger en slät och felfri hy.
  • Ökar absorptionen av hudvård: Genom att rensa tilltäppta porer effektiviseras absorptionen av efterföljande hudvård, vilket tillåter aktiva ingredienser att penetrera djupare och ge ännu bättre resultat.

Hur du adderar KIWI i din hudvårdsrutin

Steg 1

Rengör huden
Rengör och torka ansiktet. För bästa resultat rekommenderar vi FOREOs LUNA™ansiktsrengöringsborste och tillhörande Micro-Foam Cleanser.

Steg 2

Välj inställningar
Tryck på universalknappen för att starta KIWI™. Justera sugintensiteten genom att trycka på knappen igen, en gång för varje nivå. Fler inställningar finns i FOREO-appen.

Steg 3

Avlägsna pormaskar
Spänn ut huden lätt med fingrarna. Tryck sedan enhetens huvud mot huden och för den snabbt över ansiktet i uppåtriktade rörelser.

Tips! För att optimera din hudvårdsrutin kan du använda din KIWI™ tillsammans med FOREOs serie av rengöringar och masker.

Nästa artikel