Skip to main content
Hem » nyheter » Upplev skillnaden med COMIS
Sponsrad

Traditionella hudvårdsrutiner är kanske inte så effektiva som vi tror. Många av de ingredienserna vi använder har för stora molekyler för att kunna tränga in i huden, vilket begränsar deras förmåga att leverera på sina löften. Att applicera skönhetsprodukter med händerna kan dessutom föra med sig skadliga bakterier, vilket kan försämra produktens prestanda och hållbarhet.

COMIS är nästa generations skönhetsvarumärke som kombinerar innovativ teknologi med modern skönhet. De har utvecklat en nano mist som möjliggör för hudvårdsprodukter att penetrera det yttersta hudlagret och nå djupare, där de kan göra skillnad. Nano mist-teknologin blandar tryckluft med formulan och bryter ner den till mindre partiklar för en effektiv och jämn absorbering. Det innebär att du kan uppnå strålande resultat med minimal mängd produkt.

Hållbar förvaring och hygienisk applicering

Nano misten är kombinerad med ett unikt kapselsystem för en smidig och hygienisk applicering. Tack vare kapseln behöver du inte längre oroa dig för att ljus, luft eller bakterier från dina händer ska påverka effektiviteten av din hudvård. Kapslarna är designade i en idealisk storlek, perfekta för din dagliga hudvårdsrutin eller uppfräschnignar vid behov – oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot.

Innovativ brun utan sol

Med COMIS första kapsel, True Tan, är ambitionen att sätta en ny standard inom brun utan sol-industrin. Den innovativa formulan ger dig en fin och naturlig solkysst nyans samtidigt som återfuktande egenskaper vårdar huden. Den transparenta och snabbtorkande formulan passar alla hudtyper och ger ett långvarigt resultat utan fläckar på kläder eller lakan. True Tan har en subtil, fräsch doft, samtidigt som den innovativa Ordenone™ teknologin reducerar den ökända brun utan sol-lukten.

Under 2024 kommer nya spännande produkter att släppas, håll dig uppdaterad på @officialcomis eller comis.com.


COMIS INTRO SET
COMIS Intro Set innehåller allt du behöver för att komma igång med den revolutionerande brun utan sol-teknologin.

Next article