Skip to main content
Hem » nyheter » Kliande eksem som stör nattsömnen kan behandlas snabbt & naturligt
Sponsrad

I många barnfamiljer med eksem har kliande sömnlösa nätter en stor påverkan på det dagliga livet. Lösningen är, utöver traditionell behandling, DermaSilk – ett specialbehandlat medicinskt silke som minskar infektionen och är snällt mot känslig eksemhud. DermaSilk räddar hela familjens nattsömn genom att behandla klådan på ett skonsamt och naturligt sätt.

Rafael Ferrandiz
Med. dr. på Medeca Pharma

Klådan gör att barnet kliar sönder huden. Bakterier och svampar infekterar såren och klådan förvärras ytterligare. Barnet hamnar i en ond cirkel av klåda, rivande och eksem. Värme och svettning ökar också klådan. Detta är förklaringen till att klådan ofta är mer intensiv på kvällen och natten. Även irritation från skavande kläder kan bidra till besvären, säger Rafael Ferrandiz, medicinskt ansvarig på Medeca Pharma.

Minskad klåda och ökat välbefinnande

DermaSilks produkter består av plagg tillverkade av medicinskt silke med kliniskt bevisade bakterie- och svampdödande egenskaper. De har en hög förmåga att absorbera fukt och ger huden möjlighet att andas. Silke är mjukt mot känslig hud, värmer vid kyla och svalkar när det är varmt. Plaggen kan enkelt användas oavsett var eksemet sitter.

– Genom att använda DermaSilk minskar klådan och välbefinnandet ökar. Ungefär 90 procent av alla eksem är infekterade av bakterier och svampar som ökar klådan och försvårar läkningen. DermaSilk innehåller en bakterie- och svampdödande molekyl med väldokumenterad antimikrobiell effekt. Tekniken är väl beprövad och har använts av sjukvården i över 40 år, säger Rafael Ferrandiz.

Tydlig effekt inom två veckor

3-åriga Sam har haft eksem över hela kroppen sedan han var spädbarn. Efter två veckors användande av DermaSilk pyjamas förbättrades hans eksem dramatiskt, vilket förbättrade Sams nattsömn och gjorde honom piggare på dagen.

–Tack vare DermaSilk sover Sam bättre och har varit mycket gladare på dagarna, något som förbättrat tillvaron för hela familjen, säger Sandra som är mamma till Sam.

Genom att använda DermaSilk regelbundet både behandlar och förebygger du ditt barns eksem på ett helt naturligt sätt, utan biverkningar. Plaggen behåller full effekt efter tvätt och minskar snabbt eksem och klåda, vanligtvis inom en vecka.

–Vi är så säkra på effekten av DermaSilk att vi erbjuder en effektgaranti. Kunder som inte har noterat någon effekt inom två veckor erbjuds pengarna tillbaka för produkten, säger Rafael Ferrandiz.

Next article