Skip to main content
Hem » nyheter » Hudvård framtagen för din hudhälsa
Sponsrad

För en frisk hud är det viktigt att välja produkter med ingredienser som stödjer hudbarriären. Gladskins mikrobiom-vänliga formula prioriterar komfort och hudbarriärhälsa.

Huden, vår kropps största organ, fungerar som en sköld mot miljöangrepp. Precis som din tarm, har din hud ett aktivt mikrobiom – de organismer som lever på hudens yta. När ditt mikrobiom är i balans är din hud frisk. Men kommer det ur balans kan huden flamma upp.

Floor Pietersma
VD på METCH

Att förstå dynamiken i hudbarriärens hälsa är avgörande för att behålla en frisk hud. Gladskin, METCH:s konsumentvarumärke för hudvård, tillhandahåller hud- och kroppsvårdsprodukter som främjar hudens hälsa.

– Gladskin erbjuder ett innovativt sätt att ta hand om känslig hud, säger Floor Pietersma, verkställande direktör på METCH och fortsätter: 

– Vår patenterade endolysin-teknologi balanserar hudens mikrobiom samtidigt som den återfuktar. Alla våra produkter är minimalt formulerade och mikrobiom-vänliga.

Passar alla hudtyper

Gladskins produkter rekommenderas av hudläkare och är hypoallergena, parfymfria, designade för känslig hud och formulerade med så få ingredienser som möjligt. Att bygga en frisk hud tar tid.

– När du har hittat en rutin som fungerar för dig, håll dig till den och var uppmärksam på hur din hud svarar, råder Floor Pietersma. 

– Om du vill lägga till en ny produkt till din rutin är det bra att först testa den på ett litet område för att se hur huden reagerar.

Kunskap är makt när det kommer till hudvård. Det är viktigt att lära sig hur ingredienserna i dina produkter påverkar huden.

– Vi rekommenderar en enkel hudvårdsrutin med produkter som innehåller så få ingredienser som möjligt. Med Gladskin får kunden kliniskt beprövad hudvård för känslig hud. Vi känner oss hedrade över att vara en del av våra kunders resa mot en hälsosam hud, säger Floor Pietersma avslutningsvis. 

Next article