Skip to main content
Hem » nyheter » Doro HearingBuds hjälper seniorer med hörselnedsättning att få ut mer av livet
Sponsrad

Att ha svårt att hänga med i konversationer och att behöva skruva upp volymen högt på TV:n är exempel på tidiga signaler på en mild till måttlig hörselnedsättning som påverkar livskvaliteten för många seniorer. Låt inte din hörselnedsättning begränsa dig. Med Doro HearingBuds ger du nytt liv åt dina konversationer och telefonsamtal och gör det behagligt att lyssna på musik igen.

Vi har utvecklat Doro HearingBuds för seniorer med mild till måttlig hörselnedsättning. Seniorer med den typen av hörselnedsättning väntar i genomsnitt åtta år från det att hörselnedsättningen debuterat tills de kontaktar en audionom. Många betraktar hörselnedsättningen som en naturlig del av åldrandet, men så behöver det absolut inte vara, säger Yucel Yasar, produktchef på Doro.

Doro HearingBuds är ingen hörapparat och kan därmed köpas i vanliga elektronikbutiker. Yucel Yasar jämför HearingBuds med ett par läsglasögon som tas fram vid behov. På samma sätt kan du använda dina HearingBuds när du exempelvis ska lyssna på radio, prata i telefon eller vill kunna delta i konversationer utan begränsningar.

Få ut mesta möjliga av produkten med ett enkelt hörseltest

–I vår app finns ett hörseltest för HearingBuds användare. Där finns bland annat ett kostnadsfritt hörseltest som påminner om den typ av tester audionomer använder sig av. HearingBuds funktionalitet anpassas utifrån ditt individuella resultat på hörseltestet. Jag rekommenderar därför användare som vill få bästa möjliga ljudkvalitet och effekt av produkten att göra vårt hörseltest, säger Yucel Yasar.

Just nu erbjuder Doro seniorer med mild till måttlig hörselnedsättning att kostnadsfritt prova på HearingBuds i 30 dagar med möjligheten att lämna tillbaka produkten om man inte är nöjd.

–HearingBuds förbättrar ljud utan att stänga ute omgivningen. Båda hörlurarna kan bäras i valfritt öra och fungerar med smartphones och surfplattor av både Android- och iOS-typ samt med Bluetooth-enheter, säger Yucel Yasar.

Next article