Hem » Kvinnors Hälsa » Professionell och personlig hjälp på vägen mot en graviditet på Iremakliniken i Spanien
Sponsrad

Många par och ensamstående kvinnor med fertilitetsproblematik behöver hjälp med assisterad befruktning för att nå sitt mål och bli föräldrar.  Somliga väljer att använda sina egna ägg och spermier, medan andra använder sig av donerade ägg eller spermier. I Spanien bedriver Irema två fertilitetskliniker med erfarna specialistmedarbetare och ett personligt omhändertagande i en trygg och avkopplande miljö där patienterna kan fokusera fullt ut på att bli gravida. 

– Till oss kommer par och ensamstående kvinnor från hela Europa för att ta del av vår specialistkompetens inom assisterad befruktning och IVF-behandling. Vi har varit verksamma i femton år och har under årens lopp hjälpt många par och ensamstående att bli gravida. Vi arbetar utifrån ett gemensamt mål, att våra patienter ska lyckas bli gravidasäger Guillermo Terrado, specialistläkare på Iremakliniken. 

Personligt bemötande i avkopplande miljö 

Ett skäl till att patienter från hela Europa söker sig till Iremas två kliniker, som båda är belägna i havsnära regioner med ett behagligt medelhavsklimat, är det personliga bemötandet. Alla patienter tilldelas ett team av erfarna läkare och sjuksköterskor som lotsar dem igenom hela behandlingsprocessen.  

– De förberedande behandlingarna kan patienten ofta genomföra i sitt hemland. De behöver bara besöka kliniken för att genomföra de sista avgörande momenten i IVF-behandlingen, vilket innebär att det ofta räcker med ett par dagars vistelse i Spanien, säger Guillermo Terrado. 

Lång erfarenhet av IVF-behandling med äggdonation 

Iremas kliniker har en lång erfarenhet av att genomföra IVF-behandling med donerade ägg. I Spanien är tillgången på donerade ägg i allmänhet god och fertilitetsbehandlingar med donerade ägg resulterar i mellan 75 och 80 procent av fallen i en graviditet. 

– Att använda donerade ägg är ofta ett bra alternativ för kvinnor som närmar sig 40-årsåldern, då kvaliteten på de egna äggen försämras. Vid IVF-behandling med donerade ägg är det äggens ålder snarare än mammans ålder som avgör slutresultatet, säger Guillermo Terrado. 

Iremas två fertilitetskliniker är belägna i Spanien, i Beniarbeig och i Gandia.  

Båda klinikerna är belägna i en lugn miljö nära medelhavskusten där patienterna kan koppla av för att uppnå sitt mål att bli förälder. Våra kliniker är utrustade med den modernaste tekniken för assisterad reproduktion. 

Nästa artikel