Skip to main content
Hem » Kvinnors Hälsa » Ökad lust, ja tack men hur?
Kvinnors Hälsa

Ökad lust, ja tack men hur?

Går kärlekslivet på sparlåga? Oroa dig inte, det finns hjälpmedel som återigen kan tända kärleksgnistan och få lusten att komma tillbaka och blomstra.

– Vi måste lära oss att prioritera livet och det som berikar oss själsligt, förklarar Tina Hagelin, ägare av butiken Pistill i Stockholm som säljer produkter för ökad livslust och njutning.

Hon menar att det är nödvändigt att ta ansvar för sitt liv och fylla det med sådant vi mår bra av och som ger positiv energi.

– Inventera ditt liv, rensa bort sådant som stressar och tar kraft. Logga ut då och då, avsätt tid för lust och passion.

Var öppen mot din partner, prata om vad som väcker lust och njutning

Vi måste lära oss att vara ”härvarande” i nuet. Det är en viktig investering som förhöjer välbefinnandet i kropp och själ. Genom beröring och kärlek ökar lusten och väver du in alla dina sex sinnen i vardagen kommer livslusten!

– Det handlar om ett helhetstänk där vi finner inre balans mellan fysisk hälsa och inre välbefinnande. Sund kost, motion och vistelse i naturen är ytterligare faktorer som höjer vår livskraft.

Kärleksbomba dig själv

Kärleksbomba dig själv varje dag med lustfyllda saker som berikar ditt liv. Bejaka sensualiteten och se på din unika kropp mer kärleksfullt! Tina Hagelin vill uppmana kvinnor och män att våga utforska sig själva och sina kroppar.

– Var öppen mot din partner, prata om vad som väcker lust och njutning. På marknaden finns olika produkter och sexleksaker som exempelvis vibratorer, knipkulor, glidmedel, G-punktstavar och mycket annat som ökar njutningen. Väldoftande massageoljor, ljus och parfymer kan också öka och sätta fart på lusten.

Alla förtjänar och har rätt till lust och njutning!

Next article