Hem » Kvinnors Hälsa » GutMagnific® – probiotikan som fungerar
Sponsrad

ImmuneBiotech AB är Lundabolaget som satsat på egen probiotisk forskning från grunden. Resultatet är mycket nöjda kunder, internationella utmärkelser och inbjudningar till samarbeten med kliniska experter.

Karin är doktor i bioteknik och har lång erfarenhet från affärs- och läkemedelsutveckling. Här berättar hon om det fascinerade arbetet med GutMagnific®.

– För mig är det viktigt att våra produkter bygger på gedigna vetenskapliga grunder och verkligen gör skillnad för våra kunder.

GutMagnific är resultatet av 20 års forskning inom immunologi, mikrobiologi och ‘gut-brain-axis’.

– Jag är mycket glad och stolt att våra kunder gett högsta betyg och delat med sig av sina positiva erfaren- heter. Många berättar om effektiv hjälp vid olika mag/ tarmproblem, SIBO och histaminintolerans.

GutMagnific är framforskad för att bl.a. återställa en förhöjd genomsläpplighet vid ‘leaky gut’, och därför får många kunder också hjälp vid olika typer av matintolerans.

Eftersom det finns en samsjuklighet mellan tarmbesvär som IBS och många andra tillstånd, har läkare erbjudit samarbete för att klinisk utvärdera GutMagnific i bl.a. kroniskt trötthetssyndrom (ME/CFS).

– Det är fantastiskt att vår forskning fått så stort förtroende, och att GutMagnific redan fått internationellt erkännande och utmärkelser från ansedda organisationer.

Tack alla våra fantastiska och trogna kunder!

GutMagnific®

GutMagnific® är ett patenterat probiotiskt kosttillskott som består av en unik sammansättningen av fem sorters naturliga och aktiva mjölksyrabakterier. Produkten har utvärderats i en klinisk studie för kroniskt trötthetssyndrom (ME/CFS) och IBS i samarbete med Karolinska Institutet.

GutMagnific ger tydliga resultat, eftersom den framforskade bakterie-sammansättningen samarbetar på flera nivåer, genom att:

– Återställa balansen i en rubbad tarmflora (dysbios)
– Förstärka immunsystemet
– Normalisera tarmens skyddsbarriär – återställa en förhöjd genomsläpplighet vid läckande tarm, så kallad ‘leaky gut’
– 85% nöjda kunder
– 5-stjärniga kundbetyg
– Nominerad till en av Europas 3 bästa probiotiska produkter 2022 av ansedda NutraIngredients Awards

Upp till 25% Rabatt
Prova på med koden: GUTMAGNIFIC2023 i vår webshop GutMagnific.com

Nästa artikel