Home » Kvinnors Hälsa » Livskvalitetsförbättrande kirurgi
Sponsored

Att rekonstruera ett bröst efter bröstcancer, att sy ihop bukmuskulaturen och fettsuga magen efter graviditet eller att med hjälp av implantat få en symmetrisk eller fylligare byst – var går gränsen mellan livskvalitetsförbättring och fåfänga?

På Carovivakliniken handlar inte plastikkirurgi om att följa trender utan om förbättrad livskvalitet och att återställa det som en gång varit – både vad gäller form och funktion. Här finns en av Sveriges främsta experter inom all form av estetisk plastikkirurgi, en unik estetisk förmåga och tillgång till världens mest avancerade teknik, därför väljer många – både män och kvinnor – att komma till Carovivakliniken för att genomgå någon form av behandling eller kirurgi som förbättrar deras livskvalitet.

Även kvinnor som vill genomgå bröstrekonstruktion efter cancer väljer att komma till Caroviva och själva betala sin operation – trots att det erbjuds kostnadsfritt av landstingen. Att gå till en kirurg som dagligen utför alla typer av estetiska ingrepp för bröst, ansikte och kropp är givetvis en stor fördel.

Dr. Andreas Lindahl som grundat Carovivakliniken vill avstigmatisera plastikkirurgi genom att höja kvaliteten, öka säkerheten kring plastikkirurgi i Sverige och samtidigt öka kunskapen hos allmänheten. Att genomgå livskvalitetsförbättrande plastikkirurgi har ingenting med fåfänga att göra, det är en investering i sig själv, sitt välmående och sin hälsa

Ta reda på hur man gör här.

Next article